DevArena

DevArena 2016
održana je 25.10.2016.
u Termama Tuhelj

25. Listopada 2016.

Razvojni inženjeri, softverski arhitekti, voditelji softverskih projekata i IT profesionalci svih specijalnosti, ne propustite priliku sudjelovati na tradicionalnoj 11. Ekobit DevAreni, vodećoj stručnoj konferenciji o razvoju softvera i informacijskih tehnologija na ovim prostorima. Vidimo se u utorak, 25. listopada 2016. u Termama Tuhelj.

Najtehnološka konferencija

I ove godine, pripremili smo mnoštvo zanimljivih predavanja i rasprava: počevši od sadašnjosti i budućnosti povezanih uređaja (Internet of Things), novih ALM praksa poput kontejnera i mikroservisa, novosti u omiljenim razvojnim alatima i programskim jezicima, preko rasprava o pametnim automobilima i IT-u u Hrvatskoj, do zadnjih krikova u razvoju desktop, web aplikacija. Sve to i mnogo više očekuje vas na DevAreni, vašoj i našoj NAJtehnološkoj konferenciji!

Zabava

Na kraju dana organiziramo tradicionalni party i dijelimo bogate nagrade najaktivnijim sudionicima konferencije.

Raspored predavanja

Prezentacije i ostali materijali s predavanja dostupni su ovdje.

Predavanja na DevAreni 2016 organizirana su usporedno u četiri dvorane.
TRACK 1
TRACK 2
TRACK 3
TRACK 4
09:00 - 10:00
10:15 - 11:00
11:15 - 12:00
12:00 - 13:15
Ručak
13:15 - 14:00
14:15 - 15:00
15:15 - 16:00
16:15 - 16:35
16:40 - 17:00
17:00 - 17:45
Zatvaranje, nagradna igra i druženje

Prijavite se

Cijena kotizacije iznosi 799,00 kn + PDV i uključuje ručak, osvježenja u pauzama te popratne materijale.

NAGRADE ZA NAJSPRETNIJE

U skladu s našom tradicijom PPPB (Prva Prijava Prva Bira), prvih 10 prijavljenih će birati iz sljedećeg bogato opremljenog izloga:


Acer Iconia Tab SW5-012-16HH (1x)

Besprijekorna elegancija, zadivljujuća produktivnost, izuzetna prilagodljivost i nevjerojatno živopisna slika karakteristike su Acer Aspire Switch 10 tableta kojeg pokreće operacijski sustav Windows 10. Aspire Switch 10 može vam služiti kao prijenosni tablet, možete koristiti tipkovnicu kako biste bili produktivniji, zakrenuti zaslon kako biste prezentaciju podijelili s drugima ili ga možete preklopiti za gledanje filmova u ograničenom prostoru. Mijenjate njegov oblik između prijenosnog računala, tableta, zaslona za prikaz ili preklopljenog oblika za što bogatiji doživljaj rada i igre.

Sony Xperia M5 (1x)

Zahvaljujući 13 MP prednjoj kameri, oštrom auto fokusu i HDR načinu rada, ovo je vrhunski smartphone za selfije. Na 5-inčnom sjajnom Full HD zaslonu Xperia M5 oživjet će svi vaši najdraži omiljeni trenuci, a možete uživati u njima iz svakog kuta. Xperia M5 zaštićen je i od vode i od prašine pa možete bezbrižno nastaviti uživati u svom danu. Baterija Xperia M5 traje do 2 dana. Bez obzira spremate li se na vikend izvan grada, za druženje s prijateljima ili planirate uživati u maratonu svoje omiljene TV serije, vaš smartphone će biti uz vas, pune baterije i spreman za pokret.

STEM Robot Set za početnike – Bluetooth (1x)

Robot set za početnike je vaš prvi korak u upoznavanju svijeta robotike. Uz jednostavne upute, korak po korak započnite s učenjem robotike, elektronike i programiranja. U potpunosti je kompatibilan s programskim okruženjem mBlock, koje olakšava programiranje povlačenjem funkcijskih blokova. Zasnovan je na Arduino ploči i naučit će vas sve o programiranju mikrokontrolera za upravljanje fizičkim objektima pomoću senzora.

STEM mBot Robotski Set – Bluetooth (1x)

mBot je cjelokupno rješenje za vaše dijete koji daje praktično iskustvo u programiranju, elektronici i robotici. Rad s mBot robot setom inspiriran je Scratch 2.0. programom kojeg možete povezati s mBot uređajem koristeći Bluetooth ili 2.4GHz wireless modul. Ovaj jednostavan za sastavljanje mBot edukacijski robot set pruža neograničene mogućnosti da djeca nauče STEAM (znanost, tehnologiju, inženjering i matematiku).

Boca vrhunskog vina (1x)


NAGRADE ZA NAJBRŽE

I ove godine početnih 30 registracija osvaja unikatnu DevArena majicu s rednim brojem prijave te priliku za sudjelovanje u još jednom događanju za vrijeme pauze za ručak.

NAGRADE ZA NAJAKTIVNIJE

Na kraju dana organiziramo proslavu i dijelimo bogate nagrade najaktivnijim sudionicima konferencije.

SPONZORI


Glavni medijski pokrovitelj

Medijski pokrovitelj

Medijski pokrovitelj

TERME TUHELJ‎

Ljudevita Gaja 4, 49215 Tuheljske Toplice

Upute do lokacije