Hoće li biti DevArene 2020?

Početkom godine smo planirali potpuno drugačiju 2020. Očekivali smo kako će ovaj post biti službeni poziv da se i ove godine družimo na 15. DevAreni. Očekivali smo tu okruglu brojku proslaviti s više od 200 IT stručnjaka, klijentima, partnerima i sponzorima.

Ali dogodio se COVID-19.

Iako je velik broj sličnih događaja odgođen ili otkazan zbog pandemije, optimistično smo vjerovali kako će se do listopada situacija smiriti. Pratili smo novosti i projekcije za Hrvatsku i van nje te radili na planu B.

 

Planirali smo DevArenu 2020 i dalje kao konferenciju za developere s tehničkim prezentacijama i fokusom na stvarna iskustva, najbolje prakse i novosti sa svjetskih konferencija, ali i ono najvažnije konferenciju koja povezuje domaće IT stručnjake. Svaka B varijanta plana je isključivala segment koji DevArenu čini DevArenom. U konačnici i mi smo se veselili vidjeti vas, minglati, komentirati i razmijeniti iskustava uživo.

 

Hoće li biti DevArene 2020?

 

Nažalost, s obzirom na epidemiološke smjernice i nastavno na nedavni razvoj događaja, otkazujemo DevArenu 2020 i nadamo se kako će 2021. godina biti puno pozitivnija. ????

 

Ipak vas ne ostavljamo bez noviteta, jer IT industrija ne stoji, brzo se mijenja i nastavit će to činiti. Iz tog razloga na webu pokrećemo blog. Naši predavači će i dalje pisati i pratiti sve o najvažnijim temama, tehnologijama i najboljim praksama u IT-u, a do 2021. DevArena blog je mjesto gdje nastavljamo komunikaciju sa svima vama.

 

Hvala i vidimo se

 

Hvala vam na višegodišnjoj podršci i vidimo se na DevArena 2021!

Latest posts by Marketing (see all)

Odgovori