Gdje se održava DevArena?

I ove godine smo u Kaptol Boutique Centru

Kaptol Boutique Cinema je jedinstveno CineStar kino u samom srcu Zagreba s 5 dvorana. S razlogom smo odabrali ovo mjesto gdje se isprepliće šarm starog art house kina s najsuvremenijom tehnologijom i uzbudljivim dizajnom.

 

Dvorane su vrhunski opremljene laserskim projektorima koji osiguravaju da prezentacije i predavanja budu u kino stilu, a zbog udobnih fotelja različitog dizajna i boja postaju mjesto na kojem publika ne spava na predavanjima već sudjeluje u raspravama i programu.

Što bi bila konferencija bez minglanja

Unutar kompleksa kina odabrali smo prostor WOW bara za networking i druženje, ali i ono najvažnije – zabavu. U baru se susreću glazba i film, prošlost i budućnost, astronaut i grafiti. Iznad bara se nalazi veliki totem i idealno je mjesto za koju fotku. Zanimljiva činjenica je da teži čak 2 tone.

 

Našli smo mjesta i za pušače 🙂 Pokraj bara se nalazi zimski vrt, odnosno zelena oaza sa smirujućom zelenom florom gdje je dozvoljeno pušenje.

 

Kako doći do Kaptol Boutique Cinema

Do Kaptol Boutique Cinema je idealno prošetati jer od Trga bana Josipa Jelačića do kina je potrebno okvirno desetak minuta hoda Tkalčićevom ulicom.

U slučaju da dolazite autom možete se parkirati u garaži Centra Kaptol, no morate proći kroz ulicu Nova Ves. 

A sad… Zavalite se u kino sjedala i uživajte u programu!