speaker-info

Igor Matoša

Ekobit

Diplomirani informatičar koji radi u Ekobitu od 2018. godine kao razvojni programer. Voli raditi razvoj aplikacija u novim tehnologijama te posebno frontend web aplikacije. Strastveni zaljubljenik u fotografiju kojom se bavi već 20-tak godina kad uhvati vremena. U ostalo slobodno vrijeme voli odigrati pokoju društvenu igru s prijateljima te uživa u bicikliranju.

Latest posts by imatosa (see all)

  Moja predavanja

  Quo vadis frontend?

  Dvorana 4

  Interaktivna panel diskusija o stanju, trendovima i budućnosti razvoja frontend aplikacija. Moderator je Dobriša Adamec, a sudionici Nemanja Cvijanović, Igor Matoša, Anabel Li Kečkeš i Ratko Ćosić. About Latest Posts imatosa Latest posts by imatosa (see all)

  Track 4
  VIŠE

  IOT: Internet stvari svuda oko nas

  Dvorana 3

  IoT je izrazito multidisciplinarno područje koje se najčešće definira kao mreža nekakvih fizičkih, opipljivih „stvari” koje su spojene s elektronikom, senzorima, aktuatorima, softverom i mrežnim sučeljima. Mrežna sučelja (npr. Wi-Fi) omogućuju tim predmetima da se povežu (međusobno ili s određenim serverima) i razmjenjuju podatke koje su skupili svojim senzorima ili da djeluju na okolinu svojim […]

  Track 3
  VIŠE