speaker-info

Ivan Kardum

Ekobit

Ivan Kardum bavi se softverom od kada zna za sebe, a profesionalno više od 20 godina. U Ekobitu radi kao tehnički konzultant, voditelj projekata, voditelj razvojnih timova i viši razvojni inženjer na brojnim uspješnim razvojnim projektima u Hrvatskoj i inozemstvu. Držao je predavanja na više domaćih i regionalnih tehnoloških događaja uključujući gotovo sve dosadašnje WinDayse, ATD, DevArenu, NT Konferencu. U razvoju softvera uvijek teži čistoći, ljepoti i savršenstvu, ali u stvarnom svijetu za sad to još nije uspio postići. Slobodno vrijeme provodi najviše sa svojom obitelji, uživa u vikend izletima pokazujući svojoj djeci prirodne ljepote Lijepe naše.

Latest posts by imatosa (see all)

  Moja predavanja

  Život softvera u cloudu

  Dvorana 4

  Nakon puno truda i briga, rada i priprema za život u surovom svijetu, došlo je vrijeme da pustimo softver u nepoznato. Tamo, tamo daleko nalazi se cloud, a još dalje neki nepoznati korisnici koji će naš uradak htjeti upoznati, možda i platiti neke novce za njega i naravno žele da sve radi upravo onako kako su […]

  Track 4
  VIŠE

  To agile or not to agile?

  Dvorana 4

  Interaktivno predavanje na temu prednosti, mana i izazova agilnog razvoja i agilnih metodologija u razvoju softvera. Poslušajte naše stručnjake koji zajedno imaju preko 50 godina developerskog iskustva i sudjelujte u aktivnoj raspravi. About Latest Posts imatosa Latest posts by imatosa (see all)

  Track 4
  VIŠE