speaker-info

Nemanja Cvijanović

Ekobit

Magistar inženjer računarstva koji trenutno radi kao freelancer za klijente iz cijeloga svijeta. Programira uglavnom full stack web aplikacije svih vrsta i oblika, najviše frontend koristeći omiljeni React. U zadnje vrijeme autor je nekoliko browser ekstenzija za različite poslovne proizvode na više browsera (čak i za Edge). Kada ne programira uživa u (ne)zasluženoj powerlifting mirovini.

Latest posts by imatosa (see all)

  Moja predavanja

  Quo vadis frontend?

  Dvorana 4

  Interaktivna panel diskusija o stanju, trendovima i budućnosti razvoja frontend aplikacija. Moderator je Dobriša Adamec, a sudionici Nemanja Cvijanović, Igor Matoša, Anabel Li Kečkeš i Ratko Ćosić. About Latest Posts imatosa Latest posts by imatosa (see all)

  Track 4
  VIŠE

  Browser ekstenzije – izradite ih sami!

  Dvorana 4

  U ovom predavanju vidjet ćemo što je sve potrebno za razvoj jedne Chrome ekstenzije. Koja znanja i koje tehnologije koristiti? Pokazat ćemo to kroz izradu jedne funkcionalne ekstenzije na predavanju. Što je sve potrebno da se ista ekstenzija napravi za Firefox ili čak Edge? Iz Chromiuma su najavili skoro predstavljanje Manifest V3 ekstenzija. Koje promjene […]

  Track 4
  VIŠE