Postanite sponzor

Vašim pokroviteljstvom konferencije postići ćemo pozitivan efekt za obje strane

Tko su bili sponzori DevArene 2019?

OBLICI SPONZORSTVA

Sponzorima konferencije nudimo zastupljenost u svim vidovima komunikacije i direktnu izloženost velikom broju IT stručnjaka u Hrvatskoj.

 

POSTAVITE SVOJ ŠTAND U PROSTORIMA KONFERENCIJE

U okviru konferencije možete postaviti štand i promovirati vaše proizvode i usluge. Osigurat ćemo vam poziciju koja će učiniti vaš štand vidljivim našim posjetiteljima.

SPONZORIRAJTE DORUČAK

Svaku DevArenu otvaramo doručkom i laganim druženjem s posjetiteljima. Sponzore doručka promovirat ćemo kroz naše društvene kanale, mailing liste, na web stranici i tijekom same konferencije.

SPONZORIRAJTE PIĆE

Sponzore pića također promoviramo kroz interne kanale te kroz dodatne aktivnosti koje dogovaramo direktno sa sponzorima.

SPONZORIRAJTE ZAVRŠNI DOMJENAK

DevArenu zatvaramo završnim domjenkom na kojemu dodjeljujemo nagrade i razmjenjujemo dojmove s predavanja. Sponzoriranjem domjenka imate priliku direktno se obratiti našoj vjernoj publici i osobno dodijeliti nagrade sudionicima.

Prijavite se za sponzorstvo

Molimo vas da ostavite svoje podatke kako bismo vas kontaktirali i dogovorili detalje. Prije slanja poruke vas također molimo da navedete tip sponzorstva za koji ste zainteresirani.

PORUKA POSLANA!

* Podaci koje unesete u ovoj formi potrebni su nam u svrhu kontaktiranja i pružanja zatraženih informacija. Za više detalja pročitajte naša Pravila privatnosti.