A sad malo o nama - DevArena

DevArena je brand Ekobita i već godinama jedan od najvažnijih događaja za razvojne inženjere i vodeća konferencija o razvoju softvera i informacijskim tehnologijama u Hrvatskoj.

 

Nismo još jedna konferencija u nizu

Naša vizija je da DevArena bude konferencija za developere s tehničkim prezentacijama i fokusom na stvarna iskustva, najbolje prakse, novosti sa svjetskih konferencija te na povezivanje domaćih IT stručnjaka.

 

Predavanja vode Ekobitovi i vanjski stručnjaci za razvoj softvera, DevOps procese i ostala IT područja. Ukratko, ekipa s višegodišnjim iskustvom u vođenju projekata i pružanju konzultantskih usluga.

 

Posjetitelji su najčešće razvojni inženjeri, softverski arhitekti, voditelji softverskih projekata i IT profesionalci svih specijalnosti.

 

DevArena meetup

Tehnologije ne čekaju nikoga te smo zato odlučili se prilagoditi i uz godišnju konferenciju organizirati predavanja pod motom “sharing is caring” za manje sudionika kao DevArena meetupe. Naglasak je i dalje na konkretnim tehnologijama i trendovima. 

Pregled najavljenih meetupa možete pronaći na grupi DevArena meetup .

 

Što smo sve prošli?

DevArena je prošla puno u svojih 15 godina. Bilo je tu top-ova i flop-ova, nagrada i smijeha. Pamtimo kako je bilo, ali želimo s vama podijeliti najzanimljivije trenutke: 

DevArena 2019

 

DevArena 2018

 

DevArena 2017

 

Želite li pisati o nama?

Veselimo se svakoj novoj priči o DevAreni, a spremni smo pomoći i odgovoriti na sve upite. U slučaju da su vam potrebni logotipi, slobodno odaberite neki od ovih:

DevArena logo kit

Ekobit brand guidelines kit